Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра «Енергія» може вийти у півфінал плей-офф чемпіонату Екстра-ліги

Вже в суботу, 1 квітня, у Львові «Енергія» може здобути путівку у півфінал плей-офф. Чвертьфінальна серія триває до двох перемог, тож аби пройти в наступний етап львівським енергетикам потрібно перемогти в домашньому поєдинку проти «Титан-Зорі» з Покровського.
СК Енергія

Нагадаємо, що в першому матчі 1/4 фіналу  «Енергія» здолала команду з Покровського з рахунком 0:2. Поєдинок був важким, енергетики перемогли «Титан-Зорю» лише в овертаймі. Двічі вразити ворота суперників львів’янам вдалось зусиллями Михайла Грицини на 44 та 50 хвилинах.

Якщо ж буде потреба у третьому поєдинку, він теж відбудеться у Львові 2 квітня. Адже енергетики фінішували у регулярному чемпіонаті в першій четвірці і отримали перевагу власного поля.

Цікавим буде і тактичне протистояння тренерів. Адже в свій час головний тренер «Енергії» Валерій Легчанов виступав у команді з Покровського.

А от діючий граючий тренер «Титан-Зорі» Павло Пічкуров позбувся приставки «в.о.» саме після домашнього матчу з львівськими енергетиками у січні цього року.

До слова саме Пічкуров був одним з найактивніших в «Титан-Зорі» у першому матчі плей-офф, однак справжні дива воротарської майстерності від голкіпера енергетиків Кардаша не дозволили йому відзначитись.

Арбітрами другого поєдинку плей-офф «Енергія» – «Титан-Зоря» стануть М.Подраний (Житомир), П.Кравцов (Рівне), Б.Кіндій (Розділ); хронометрист — Я.Сторожук (Львів); спостерігач арбітражу — Ю. Веремчук (Рівне).

Також у чвертьфінальному етапі плей-офф зіграють такі пари команд: «ХІТ» (Київ) –  «Кардинал-Рівне» (Рівне) — у першому матчі переміг «ХІТ» з рахунком 3:4; «Локомотив» (Харків) –  «Ураган» (Івано-Франківськ) — у першому поєдинку сильнішими були харків’яни 3:7 і «Продексім» (Херсон) – «Сокіл» (Хмельницький) — хмельничани попереду в серії, адже перемогли вдома 3:2.

Поєдинок «Енергія» - «Титан-Зоря» розпочнеться 1 квітня о 12-00 год.  у Палаці спорту «Галичина» (м.Львів, вул.Керченська,8), вхід - вільний.

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ