Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра футзальна «Енергія» зіграє з «Локомотивом»

Після поєдинків національної та молодіжної збірної України відновлюється чемпіонат України з футзалу. Й одразу ж на справжніх поціновувачів гри «5 на 5» очікує справжній двобій у Львові. «Енергія» - «Локомотив» - це більше, ніж протистояння. І, навіть незважаючи на те, що команди зараз перебувають не в тих складах, які були, ще, скажімо, кілька років тому назад.
НФК Ураган

Через різні причини колективи покинуло ряд провідних гравців, але історія протистояння все рівно залишилася й поєдинки між цими командами завжди проходять у безкомпромісній боротьбі. Минулого року саме ці команди визначали чемпіона у 5-ти матчевому протистоянні.

Якщо глянути зараз на поточну турнірну таблицю, команди розділяє лише одне очко. «Локомотив» має у своєму активі 26 очок (2-е місце), а Енергія – 25 (5-те місце). 

Гра першого кола у Харкові, яка відбулася 29 жовтня, завершилася перемогою «Локомотива» з рахунком 3:0. Влучними ударами за «залізничників» відзначилися Дмитро Сорокін, Микола Білоцерківець та Денис Овсянніков.

Родзинкою цієї гри також є те, що у складі обох команд грає багато футзалістів, які зовсім нещодавно захищали честь нашої країни у матчах з іспанцями. Тепер же вони будуть грати пліч-о-пліч один проти одного.

Як буде цього разу, дізнаємося вже зовсім скоро. Матч у палаці спорту «Галичина» розпочнеться о 14:00 (субота, 4 лютого).

Futsal.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ