Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львів попрощається із захисником Романом Бабухом

У четвер, 25 липня, Львів попрощається з військовослужбовцем Романом Бабухом, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Чин похорону захисника розпочнеться о 09:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 09:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Опісля похоронна процесія попрямує у село Добросин на Львівщині, звідки родом Роман Бабух. Поховають воїна у селі Добросин, повідомляють в ЛМР. 

Біографічна довідка захисника

Роман Бабух (28.03.1988-20.07.2024) Уродженець села Добросин Львівської області.

Навчався у Добросинському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Згодом опанував професію «Слюсар з ремонту автомобілів» у Львові.

Після завершення навчання проходив військову службу спершу у місті Великі Мости Львівської області, а згодом на Закарпатті.

Працював у будівельній сфері у місті Львові. Був надзвичайно цілеспрямованою людиною, увесь свій вільний час присвячував будівництву власного житла.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання із оборони Батьківщини у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Боронив державу на Донеччині, за особисту мужність був нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

У Романа Бабуха залишилися мама, дружина, донька та брати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ