Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Гарнізонному храмі проведуть благодійний концерт на підтримку ЗСУ

27 вересня, у день Воздвиження Чесного Хреста, одного з дванадцяти найбільших християнських свят, львів’яни матимуть нагоду почути найкращі зразки барокової музики.

Релігійний інтернет-ресурс "Духовна велич Львова" повідомляє, що в Гарнізонному храмі святих апп. Петра і Павла проведуть благодійний концерт на підтримку ЗСУ "Куди не глянеш, Бог на хресті розп’ятий …". 

У програмі вечора прозвучать твори італійських композиторів – "Чакона соль мінор" Томазо Антоніо Віталі та "Стабат Матер" Джованні Баттіста Перголезі.

Чакона соль мінор” Томазо Антоніо Віталі присвячується усім дітям, у яких ця несправедлива та, без перебільшення, варварська війна, забрала чи зруйнувала дім, яких розлучила з батьками чи навіть, на превеликий жаль, забрала життя. Музика цього твору як втілює невимовний сум та жаль цих подій, так і передає у своєму звучанні дитячу радість, безтурботність та щирість. "Стабат Матер", своєю чергою, апелює до постатей усіх матерів, ще співстраждають з дітьми, які власним життям виборюють свободу Батьківщини", розповів співорганізатор вечора Михайло Перун. 

Початок заходу о 19:00. Організаторами стали Михайло Перун, директор Фундації "Андрей", та о.Тарас Михальчука, настоятель Гарнізонного храму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ