Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відбудеться перший етап акції «Збережемо первоцвіти!»

Акція «Збережемо первоцвіти!» розпочнеться 1 березня 2018 року об 11 год на території львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру (вул. Кубанська, 12). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Департамент містобудування Львівської міської ради спільно з Львівським міським дитячим еколого-натуралістичним центром та громадською організацією «Еко Zахист» 1 березня 2018 року проводитиме акцію «Збережемо первоцвіти!». 

Вихованці центру спільно з громадською організацією «Еко Zахист» привітають мешканців міста з початком весни, демонструючи квіти, зроблені ними власноруч, з нагадування про те, що у разі незбереження первоцвітів з часом ми можемо їх не побачити.

Другий етап акції відбудеться після покращення погодних умов. Під час цього етапу громадські активісти разом із вихованцями Львівського еколого-натуралістичного центру вітатимуть мешканців з початком весни, роздаючи паперові квіти з агітаційними листівками-закликами не зривати та не продавати первоцвіти.

Департамент містобудування  Львівської міської ради наголошує, що не купуючи первоцвіти, ми можемо примусити систему торгівлі первоцвітами зупинитись, відтак  звести до мінімуму мотивацію зривати в природі квіти.

«Сподіваємося на розуміння і підтримку мешканців, а також надіємось, що ця акція надихне нас не купувати первоцвіти та подарує можливість милуватися красою цих чудових квітів наступним поколінням», - зазначили в департаменті містобудування.

Про дату проведення другого етапу акції «Збережемо первоцвіти» департамент містобудування повідомить додатково.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ