Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

​Завтра у Львові пройде чергова звітна Конференція Асоціації футзалу Львівщини

​Завтра у Львові пройде чергова звітна Конференція Асоціації футзалу Львівщини. Як повідомили в Асоціації, цей захід буде відбуватись в рамках святкування річниці львівського футзалу.

«Запрошені як члени Асоціації, так і ряд осіб, які є знаковими для історії та розвитку футзалу на Львівщині. Це буде найважливіший захід на завершення 2018 року.

Основними питаннями, які будуть розглядатись є звіт президента, зміни в реєстрі членів Асоціації, а також відзначення осіб, які долучились до становлення львівського футзалу.

За цей звітний період ми багато досягли. Провели велику кількість аматорських змагань, як серед дорослих, так і серед дітей. Ми провели низку успішних турнірів серед дитячих команд. А також два рази брали участь в «Відкритих Кубках Львова».

Цього року ми провели турнір загальнодержавного рівня, а саме «Суперкубок України» з футзалу.

Одним зі знакових досягнень, є те що в нас запрацювала школа молодого арбітра. І вже деякі вихованці цієї школи дебютували на всеукраїнському рівні.

Асоціація футзалу Львівщини постійно розвивається і вдосконалюється. Ми ставимо перед собою амбітні плани», - зокрема зазначив в коментарі президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як.

Конференція пройде 23 листопада, в прес-центрі за адресою пл.Міцкевича,8 (5й поверх) о 16 годині. На захід запрошуються журналісти (акредитація журналістів: 096 109 53 73).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ