Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Завтра у Львові відбудеться благодійна виставка «Весна Текстури»

Завтра, 23 квітня, у Львові відбудеться благодійна виставка «Весна Текстури». Зібрані кошти будуть передані на лікування маленькому Матвійку Урбанському, у якого лікарі діагностували пухлину головного мозку діаметром 4*5*6 см. Про це Гал-інфо повідомили волонтери Благодійного фонду «Допомога і турбота».

Як писало Гал-інфо раніше, маленькому Матвійку потрібна допомога. Хлопчику чотири місяці, і в нього страшний діагноз – пухлина головного мозку діаметром 4*5*6 см. Ця страшна хвороба вже спричинила ускладнення – обструктивну гідроцефалію та порушення рухів очних яблук, що в подальшому може призвести до жахливих наслідків та погіршення стану дитини, адже з кожним днем хвороба прогресує.

Щоб допомогти маленькому Матвійку та зібрати кошти на його лікування та реабілітацію, волонтери Благодійного фонду «Допомога і турбота» спільно з ГО «Мистецьке об'єднання «Текстура», в межах щорічної виставки «Весна Текстури» проведуть благодійний аукціон. Усі зібрані кошти із продажу картин будуть передані на лікування Матвійка Урбанського.

Відкриття виставки та благодійний аукціон відбудеться 23 квітня 2016 року в «Музеї ідей» (вул. Валова, 18а). Початок о 17:00.

Триватиме виставка з 23.04 по 05.05.2016 року.

Довідка. 

Виставка «Весна Текстури» - це мистецький проект, який був створений з метою популяризації сучасного мистецтва. Головним призначенням цього культурного заходу є створення платформи, яка дає змогу молодим митцям реалізувати свій талант, розкриває їх творчий потенціал та надає можливість показати свої роботи ширшій аудиторії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ