Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра у Львові розпочинається футзальний турнір серед ветеранів

У п'ятницю, 28 вересня, у палаці спорту "Галичина" (вул. Керченська, 8) розпочнеться міжнародний ветеранський турнір у віковій категорії "40+". Престижні змагання, що в осінню пору вже стали традиційними для міста Лева, зберуть команди з декількох країн Європи.

Цьогоріч участь у міжнародному ветеранському турнірі "40+" зголосилися брати п'ять команд, а саме: "ТВД" (Львів), "Чорне море" (Одеса), "Бобри" (Мінськ, Білорусь), "Дніпро" (Дніпро) та "Ветерани збірної Латвії" (Латвія). Команди з'ясовуватимуть стосунки між собою впродовж 28-29 вересня в одноколовому чемпіонаті. Усі колективи, які представлені на турнірі, зійдуться кожен з кожним в очному протистоянні. Переможця та призерів змагань визначатимуть за кількістю набраних залікових пунктів.

"Переконаний, що турнір у Львові буде справжнім видовищем. "ТВД", "Чорне море", хороші команди з-за кордону будуть представлені на цих змаганнях. Впевнений, що виключно кожен матч турніру припаде до душі вибагливому львівському вболівальнику. Особисто я чекаю насиченого на витончені ігрові епізоди футзалу, класних технічних дій від усіх колективів, що братимуть участь у змаганнях. У складі українських команд, знаю, гратимуть екс-чемпіони України з футзалу, віце-чемпіони Європи з футзалу, багато відомих та висококваліфікованих виконавців. По-доброму я навіть заздрю львів'янам через те, що вони побачать таке футзальне свято на власні очі", - зазначив голова Комітету ветеранського футзалу АФУ Олександр Король.

Варто відзначити, що вже було оприлюднено календар міжнародного ветеранського турніру "40+".

28 вересня

15:30 "Ветерани збірної Латвії" - "Чорне море"

16:30 "ТВД" - "Дніпро"

17:30 "Чорне море" - "Бобри"

18:30 "Ветерани збірної Латвії" - "ТВД"

19:30 "Бобри" - "Дніпро"

29 вересня

10:00 "Дніпро" - "Ветерани збірної Латвії"

11:00 "ТВД" - "Бобри"

12:00 "Чорне море" - "Дніпро"

13:00 "Ветерани збірної Латвії" - "Бобри"

14:00 "ТВД" - "Чорне море"

Наостанок варто додати, що відповідний турнір вже став традиційним. Минулого року, наприклад, у змаганнях тріумфував львівський "ТВД". Турнір пройде під егідою Асоціації футзалу України та Асоціації футзалу Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ