Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відбудеться міжнародна конференція з питань водовідведення

Завтра, 23 січня, у Львівській міській раді представники мерій Львова, Вроцлава та Дрездена розпочнуть конференцію на тему “Сучасний стан та перспективи водовідведення у Львові” – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Це перша із шести науково-практичних конференцій на екологічну тематику, запланованих на 2007-2008 роки в межах реалізації проекту «Тристороння співпраця між містами Львів, Вроцлав і Дрезден для передачі знань ноу-хау в галузі екології”.
У конференції візьмуть участь близько ста людей. Окрім іноземних гостей, будуть присутні представники Національного університету “Львівська політехніка”, ЛМКП “Львівводоканал” та гості з інших міст Західної України.
Під час конференції будуть обговорювати сучасний стан та перспективи Львова в галузі збору та очистки стоків. Учасники розглядатимуть європейські норми загального планування водовідведення. Фахівці з-за кордону поділяться досвідом із обробки та очищення стічних вод зі львівськими колегами. Розпочне конференцію міський голова Львова Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ