Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра відбудеться виставка дитячих малюнків «Феномен дитячого генія»

Перша дитяча галерея Львова, якій виповнюється 20 років відкриває виставку, що триватиме до 27 червня, інформують в ЛОДА.

З нагоди 20-ти річчя заснування першої дитячої галереї у Львові 01 червня 2023 року о 14.00 год. у Національному музеї Львова ім. Андрея Шептицького (проспект Свободи, 20) відбудеться відкриття міжнародної виставки «Феномен дитячого генія» з колекції фонду директорки галереї Ольги Михайлюк за підтримки благодійного фонду родини Козицьких.

Експозиція виставки налічує близько 500 дитячих шедеврів з різних мистецьких шкіл України і закордону та три монументальні полотна, створені фіналістами Міжнародних конкурсів дитячого мистецтва «Золотий мольберт».

Родзинкою експозиції буде презентований мультимедійний проєкт з колекції фондів Львівської дитячої галереї.

У програмі урочистостей

  • Вручення золотих медалей активним учасникам пересувних виставок марафону «Естафета миру».
  • Нагородження золотими медалями та путівками в Артрезиденції в Україні та закордоном фіналістів міжнародного марафону «Естафети миру», твори яких були представлені на пересувних виставках у 21 країні світу.

Після завершення урочистостей у залах музею відбудеться арттерапевтичний майстер-клас «Гніздо» за участі Тетяни Мялковської – психологині та заслуженої діячки мистецтв України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ