Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна ЛДУФК з плавання – переможець Універсіади Львівщини-2018

Збірна команда Львівського державного університету фізичної культури посіла перше загальнокомандне місце з плавання на турнірі за програмою «Універсіада Львівщини-2018». З-поміж 28-ми дистанцій і чотирьох естафет студенти ЛДУФК вибороли перемогу на 17-ти дистанціях та у двох естафетах.

Абсолютними чемпіонами Універсіади Львівщини-2018 стали студенти четвертого курсу факультету педагогічної освіти Тарасенко Дарина та Прийма Софія і першокурсник Раков Дмитро, а також магістрант факультету фізичної культури і спорту Кирик Марина. По дві золоті медалі вибороли студенти факультету фізичної культури і спорту Колесник Олександра та Степанцова Ольга – третій та другий курс відповідно. А на дистанції 400 метрів вільним стилем переможцем став студент другого курсу факультету фізичної культури і спорту Богуцький Маркіян. Варто зазначити, що жіноча команда ЛДУФК двічі перемогла в естафетному плаванні.

Великий внесок у загальнокомандну перемогу зробили – студентка факультету педагогічної освіти Лащенко Вікторія (дві бронзові медалі), студенти факультету фізичної культури і спорту Смеречинська Софія (дві бронзові медалі), Матіїв Вікторія (три бронзові медалі), Балюк Дмитро (дві бронзові медалі), Цап Костянтин (дві срібні та одна бронзова медалі), Сосед Сергій (одна бронзова медаль), Гевяк Роман (одна бронзова медаль), Шуфлат Андрій (одна бронзова медаль), Балюк Дмитро (дві бронзові медалі), Бєлкіна Анастасія (три п’ятих місця), Дзюбенко Даніїл (шосте місце), а також студентка факультету фізичної терапії та ерготерапії Льорчак Анастасія (четверте, п’яте та шосте місце).

За результатами проведених змагань трійка призерів у загальнокомандному заліку набула такого вигляду:

1-е місце
Львівський державний університет фізичної культури
2-е місце
Національний університет "Львівська Політехніка"
3-є місце
Львівський національний університет ім. І. Франка

Отож, вітаємо студентів, тренерів і викладачів кафедри водних та неолімпійських видів спорту (завідувач – доцент Микола Чаплінський) із загальнокомандною перемогою!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ