Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України переграла Казахстан на Євро-2022 і вийшла у півфінал

Україна може зіграти проти Росії у півфіналі Євро-2022 з футзалу.

Національна збірна України з футзалу сенсаційно вийшла до півфіналу чемпіонату Європи, що триває у Нідерландах. У чвертьфінальному матчі Україна з рахунком 5:3 зуміла перемогли Казахстан.

У груповому раунді європейської першості синьо-жовті поступилися Нідерландам (2:3), розгромили Сербію (6:1) і програли Португалії (0:1), проте посіли друге місце у квартеті й пробилися в плей-офф. Збірна України вийшла у чвертьфінал Євро вшосте поспіль, і цього разу їй випало протистояти Казахстану, четвертій команді рейтингу УЄФА.

Казахстан - Україна - 3:5.

Дуглас Жуніор, 34, Оразов, 38, 40 - Шотурма, 15 (пен), Корсун, 25, Зварич, 30, Разуванов, 39, Лебідь, 39.

Казахстан: Ігіта, Кнауб, Турзагулов, Дуглас Жуніор, Оразов - Атантаєв, Карагулов, Валіуллін, Акбаліков, Єсенаманов, Токаєв, Сагиндиков.

Україна: Ципун, Чернявський, Корсун, Шотурма, Зварич - Савенко, Радевич, Разуванов, Лебідь, Сірий, Абакшин, Журба, Педяш.

"Хочу передусім привітати з цим успіхом гравців та тренерський штаб збірної. Це був неймовірний матч. Незважаючи на невдалий старт, наші хлопці знайшли свою гру і показують чудові результати. Зараз із нетерпінням будемо очікувати на результат матчу Росія-Грузія, який відбудеться завтра, щоб дізнатися нашого суперника в півфіналі. Наразі побажаю успіхів грузинам, але думаю, що наші хлопці не проти вийти на майданчик, щоб позмагатися з росіянами", - прокоментував Гал-інфо президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ