Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України з футзалу поступилася Франції у другому поєдинку

Підопічні Олександра Косенка поступилися команді П’єра Джекі у другому протистоянні цих збірних на «Стаб Велодром».

Вже на 2-ій хвилині українці завдали першого удару у площину воріт Жовена Дуро. Втім, кіпер господарів впорався з пострілом Педяша. Впродовж наступних шести хвилин «жовто-сині» створили ще чотири моменти. Однак, Єрьомін, Радевич, Корсун та  Педяш поцілити у площину воріт суперника не зуміли.

Натомість, контрвипад Франції на 8-ій хвилині, який потім переріс у затяжну атаку, завершився голом. Спочатку Ципун впорався з ударом Саміра Алла, а потім і з потужним ударом після кутового. Зрештою, наступний стандарт господарі втілили у гол. Взяття воріт на рахунку Абдессамада Мохаммеда.

Ще один момент для Франції не зумів реалізувати Ландрі Н’гала, який був чи не найактивнішим у складі господарів протягом першої зустрічі. Натомість, у контратаці українці зуміли відновити статус-кво. Комбінацію «жовто-синіх» влучним ударом завершив Педяш.

Ще за дві хвилини міг вперше вивести збірну України вперед Дмитро Сорокін, але з гострого кута універсал сербського «Економаца» поцілив у стійку.

Втім, забили знову господарі. І вдруге це вдалося Абдессамаду Мохаммеду. Зрештою, на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги господарів.

Після перерви підопічні П’єра Джекі продовжили робити акцент на розіграші стандартних положень. Кебе, Мухудін та Рамірез саме після стандартів мали нагоди втретє засмутити Ципуна, але у площину воріт їм поцілити не судилося.

На 25-ій хвилині три шанси, аби забити втратив Білоцерківець. Спочатку удар Миколи на кутовий перевів Дуро. Наступний постріл гравця «Продексіма» воротар французів відбив перед собою, але з добивання 15-й номер нашої команди відправив м’яч вище воріт.

На 28-ій хвилині двічі міг відзначитися Сід Бельхадж. Спочатку йому не вдалося влучно замкнути простріл на дальній стійці, а інший постріл 2-го номера господарів Ципун перевів на кутовий.

На 35-ій хвилині Олександр Косенко випустив Шотурму у ролі п’ятого польового. І це одразу дало свої плоди. Два моменти втратив саме Петро, спочатку не зумівши пробити Дуро з гострого кута, а потім відправивши м'яч вище з доволі вигідної позиції.

Ще один момент був у Педяша, але удар Олександра заблокував захисник.

Натомість, на 39-ій хвилині українці пропустили втретє. Неточний пас Корсуна перехопив Мохаммеда та відправив м’яч у порожні ворота, оформивши хет-трик, Тож, 3:1 – Франція здобуває вікторію у другому поєдинку проти нашої збірної.

Франція – Україна – 3:1 (2:1)

Франція: Дуро, Рамірез, Н’Гала, Мохаммед, Мухудін – Харун, Кебе, Бельхадж, Де Са Андраде, Айгун, Алла, Грассо, Лутін, Сумаре

Україна: Ципун, Микитюк, Фаренюк, Корсун, Педяш – Литвиненко, Легендзевич, Радевич, Журба, Сорокін, Грицина, Білоцерківець, Єрьомін, Шотурма

Голи: Мохаммед (9, 17, 39) – Педяш (15)

Попередження: Мохаммед (27) – Білоцерківець (34)

Олександр Косенко, головний тренер збірної України:

– За змістом другий матч так само вийшов у збірної України доволі непоганим. Створювали моменти, дали більше ігрового часу у першому таймі більш молодим та менш досвідченим гравцям, давши відпочити старожилам команди. Так, були помилки, але хлопці дотрималися вказівок, які тренерський штаб давав їм під час передматчевої розминки та аналізі попередньої зустрічі. Створювали моменти завдяки стандартним положенням та позиційним атакам. Не хочеться казати, що нас підвела реалізація. Насправді, хлопці самостійно створюють ці нагоди, однак, не вистачає буквально якоїсь дещиці під час завершення атак: холоднокровності, виконання певних елементів.

Ми отримали доволі непогану інформацію для роздумів щодо гри в атаці та обороні. Товариські зустрічі для того й існують, щоб ми переглянули найближчий резерв, дали нагоди проявити себе тим гравцям, які вперше викликані до команди. Вважаю, що це були непогані матчі з сильним суперником, який прогресує. Технічна та організована команда. Проаналізуємо отримані дані та рухатимемося далі.

АФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ