Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна важкоатлетів серед молоді Львівщини здобула перемогу на командному Чемпіонаті України

Наші важкоатлети здобули 14 медалей серед молоді до 23 років та 10 медалей серед юніорів та юніорок до 20 років.

У суботу, 7 жовтня, завершився Чемпіонат України серед юніорів до 20 років та молоді до 23 років. За підтримки управління молоді та спорту ЛОВА на змаганнях успішно виступила і збірна Львівщини. Загалом наші важкоатлети здобули 14 медалей серед молоді до 23 років та 10 медалей серед юніорів та юніорок до 20 років.

Чемпіоном став Андрій Лишега. Він виборов перше місце як у ривку, так і поштовху у ваговій категорії 55 кг. Володимир Галій став чемпіоном у ваговій категорії 67 кг. Він посів перше місце у поштовху і друге місце у ривку.

Орест Романів став чемпіоном у ваговій категорії 73 кг. Він посів перше місце у ривку і третє місце у поштовху.

Анна Кірстюк посіла друге місце у ваговій категорії 81 кг. Вона виграла в ривку і посіла друге місце в поштовху. Олег Щекальов посів друге місце у ваговій категорії 61 кг. Він виграв в ривку і посів третє місце в поштовху. Також він вперше офіційно виконав норматив Майстра спорту України.

Анатолій Горідько посів друге місце у ваговій категорії 96 кг. Він посів друге місце в ривку і поштовху. Євген Воронка  посів третє місце у ваговій категорії 67 кг. Він посів третє місце як у ривку, так і в поштовху. Юрій Гондзьо посів третє місце у ваговій категорії 73 кг. Він посів друге місце в ривку. Діана Гомель  посіла третє місце у ривку у ваговій категорії 45 кг.

Близькими до нагород також були Маркіян Мочерад, Віталій Сорока, Ігор Півторак, Сергій Лишега, Марія Куц, Віталій Пенцарський, Вікторія Ткаченко, Василь Лисак, Олена Черкасова.

Відтак, збірна Львівщини суттєво виборола перше місце у командній першості, суттєво обійшовши конкурентів – зі здобутком 1237,5 очок. На другому місці розташувалася збірна Волинської області з 915 очками, а збірна Донецької області посіла третє місце з результатом 837,5 очок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ