Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Здвиг» - срібний призер чемпіонату Львівщини з футзалу

За тур до фінішу чемпіонату Львівщини з футзалу «Здвиг» достроково став срібним призером. Перемога команди Богдана Мельника над головним конкурентом у боротьбі за друге місце дозволила «Здвигу» достроково вибороти друге місце і срібні медалі.

«Здвиг» з рахунком 3:1 обіграв «Січ», тим самим подарувавши «Шипшині» можливість стати бронзовим призером чемпіонату. Для цього «Шипшині» необхідно перемагати «Здвиг» або грати внічию в останньому турі. Для «Здвигу» цей матч у турнірному плані нічого вирішувати не буде. Для того, щоб «Січ» залишалася на третьому місці в турнірній таблиці, потрібно, щоб «Здвиг» в останньому турі обігрував «Шипшину». Словом, інтризі в останньому турі бути. Для «Шипшини» це буде зустріч з розряду «або пан, або пропав», для «Здвигу» - можливість для експериментів. Натомість гравцям «Січі» залишається лише дочекатися на результат цього матчу і взнати своє підсумкове місце в турнірній таблиці.

Що цікаво, чемпіонат Львівщини, вийшовши на свою фінішну пряму, спочатку визначив чемпіона («Кордон»), за два тури до фінішу – срібного призера («Здвиг»), а в останньому турі визначить команду, що займе третє місце.

Щодо «Здвига», то команда більш, ніж заслужила срібні медалі у цьому чемпіонаті. Команда доволі рівно пройшла увесь чемпіонат, до останнього боролася з «Кордоном», однак обіграти «полосатих» бодай одного разу у сезоні їм не вдалося. «Здвиг» хоч і програв «Січі» у матчі першого кола, однак матч-відповідь у «Скіфі» був більше, аніж реванш за поразку. Граючи в обмеженому складі, «Здвиг» у цьому матчі продемонстрував чудову гру в обороні і непогану гру в атаці. «Січ» у матчі спромоглася лише на один гол, натомість власні пропустила три. При такому результаті для команди Ігоря Чорнобая залишається лише сподіватися на перемогу «Здвига» в останньому турі.

Січ - Здвиг - 1:3 (0:1)                                                 

19.03.2017. СКІФ.

Арбітри: Чарнота Р., Жукровський М.,

Спостерігач арбітражу: Семак С.

Голи: Ващишин Мар'ян, 24 (0:1), Слав'як Назарій, 31 (1:1), Чорненький Володимир, 34 (1:2), Чорненький Володимир, 46 (1:3)

Попередження: Данканич В. (Січ), 38, Цінчик О., 39, Наконечний А., 42;  Плетеницький А. (Здвиг, 49)

Турнірна таблиця змагань з футзалу

ХХІІ Чемпіонат Львівщини cтаном на 19 березня  2017 р.

         Команди    І        В       Н       П       РМ    О

1       КОРДОН   10     9       1       0       65 ―29      28

2       ЗДВИГ       9       6       1       2       35 ― 33     19

3       СІЧ   10     4       1       5       44 ― 45     13

4       ШИПШИНА       9       4       0       5       41 ― 32     12

5       ГРАНД-ГАЛИЧИНА   10     3       2       5       37 ― 38     11

6       ГЕОГРАФ-ЛНУ 10     0       1       9       14 ― 59     1

БОМБАРДИРИ: Гнатюк В.(Січ) ― 21,   Хмизов Б. (Кордон) ― 16, Ямборко А. (Шипшина) ― 14,  Яценко О. (Кордон) ― 10,  Богданов М. (Кордон) – 8,  Ледневський О. (Здвиг) ― 8,   Можейко Д. (Шипшина) – 8,  Ткачук О. (Шипшина) ― 8,  Остапець А. (Кордон) ― 7,  Слав’як Н. (Січ) ― 6,  Чорненький В. (Здвиг) ― 6 ,Коваль А. (Здвиг) ― 5,   Сачко Р. (Гранд-Галичина) ― 5,  Великий О. (Січ) ― 4,   Вишиваний Р. (Гранд-Галичина) ― 4, Дудаш О. (Кордон) ― 4,  Косий С. (Гранд-Галичина) ― 4, Матула С. (Кордон) ― 4, Паращин Н. (Гранд-Галичина) ― 4,    Сень Ю. (Кордон) ― 4,  Шляхетка О. (Гранд-Галичина) ― 4, Бахарєв М. (Географ-ЛНУ) ― 3,  Бучак Р. (Здвиг) ― 3, Гірний С. (Здвиг) ― 3,  Жук Д. (Гранд-Галичина) – 3, Заіка А. (Шипшина) ― 3,  Зегарчук О. (Шипшина) ― 3,  Коваль В. (Здвиг) ― 3,  Лазар Д. (Кордон) ― 3, Лопушанський А. (Січ) ― 3, Лужецький С. (Гранд-Галичина) ― 3,  Нідзельський Я. (Географ-ЛНУ) ― 3, Пузанський Ю. (Кордон) ― 3

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ