Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Здвиг» дав бій «Епіцентру К 10», однак вилетів з Кубка України

Львівський футзальний клуб «Здвиг» поступився і у другому матчі попереднього раунду Кубка України. За підсумками двох поєдинків аматорська команда дала гідний бій першоліговому «Епіцентру К 10», однак до наступного раунду змагань пройшла сильніша команда. У Львові, як і в Івано-Франківську, було зафіксовану перемогу франківчан з рахунком 4:0.

Поєдинок, що пройшов у палаці спорту «Галичина», зібрав досить таки велику глядацьку аудиторію, яка протягом гри несамовито підтримувала свою команду.

Суперники розпочали гру дуже обережно. Після першого матчу цих команд гості з Івано-Франківська мали запас у рахунку у чотири голи й особливо перебіг подій на майданчику не форсували, зосередившись переважно на обороні власних володінь.

Гравці «Здвигу» перед власною публікою хотіли здобути хороший результат і бігли вперед. Можливо, у виконавській майстерності львівські футзалісти поступалися своєму супернику, але у самовіддачі однозначно ні. Гольові моменти у нашої команди були, й не один і не два, проте забити в цей вечір гравцям «Здвигу» так і не судилося.

На відміну від свого суперника, «Епіцентр К 10» переграв «Здвиг» у реалізації гольових моментів. Один гол франківці забили до перерви й ще тричі першоліговий колектив відзначився у другому таймі.  

Могли гравці «Здвигу» підсолодити гіркоту поразки забивши гол престижу, але Ігор Майорчак за 16 секунд до завершення гри не зумів реалізувати 10-ти метровий штрафний удар, влучивши у хрестовину.

За підсумками двох матчів аматорський «Здвиг» відчутно поступився своєму супернику, однак набутий досвід, організація матчу з розіграшем призів та певний крок у розвитку команди та аматорського футзалу на Львівщині зокрема, буде неоціненним. За свої наміри спробувати свої сили на значно вищому рівні «Здвиг» та керівники команди заслужили лише на похвальні слова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ