Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Зелене місто” розробить схему очищення території Львівської громади

Як ухвалили сьогодні під час засідання Виконавчого комітету ЛМР, ЛКП “Зелене місто” розробить схему очищення території Львівської громади.

Згідно з рішенням виконкому ЛКП “Зелене місто“ отримало функції замовника на виконання робіт з розроблення схеми санітарного очищення території Львівської міської територіальної громади.

Також ще одним рішенням виконавчий комітет затвердив програму організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив і проєктів Львівського комунального підприємства “Зелене місто“. 

Метою програми є забезпечення умов для виконання статутних завдань та безперебійної фінансово-господарської діяльності ЛКП “Зелене місто“. 

У документі вказано, що “Зелене місто” працюватиме над проєктами з рекультивації Львівського міського полігону твердих побутових відходів, займатиметься будівництвом комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів, переробки відходів з подальшою реалізацією виготовленої продукції, займатиметься підтримкою майна, що становить комунальну власність ЛМР, проводитиме просвітницьку роботу та організовуватиме пункти збору вторинної сировини. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ