Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Зеленський обговорив із прем'єркою Латвії посилення військово-технічної співпраці

Президент України Володимир Зеленський обговорив із Прем’єр-міністеркою Латвії Евікою Сілінею посилення співпраці у військово-технічній сфері та реалізацію двосторонньої безпекової угоди.

Про це повідомляє пресслужба глави держави. 

«У Києві Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Прем’єр-міністеркою Латвії Евікою Сілінею», - йдеться в повідомленні.

Глава держави подякував Сіліні за її особисту участь у четвертому саміті міжнародної Кримської платформи та незмінну підтримку України з боку Латвії.

«Вдячні за всю вашу допомогу з початку повномасштабного вторгнення. Ми раді, що маємо таких хороших друзів не лише у військовій сфері. Відчуваємо вашу сильну адвокацію України в межах ЄС і НАТО», – зазначив Президент України.

Також під час зустрічі Зеленський і Сіліні обговорили посилення співпраці у військово-технічній сфері та реалізацію двосторонньої безпекової угоди.

Президент України поінформував прем'єрку Латвії про підготовку до другого Саміту миру й наголосив на необхідності залучити до цього процесу якнайбільшу кількість країн Глобального Півдня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ