Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Зеленський провів Ставку: обговорили фронт, навчальний рік та енергетику

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю, 30 вересня, провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Розглядалися три ключові питання: ситуація на фронті, навчальний рік та енергетика.

Глава держави заслухав доповіді головкома Олександра Сирського, прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та міністра освіти і науки Оксена Лісового.

Сирський передусім відзвітував про ситуацію на Покровському напрямку. Окремо доповів про деталі операції в Курській області, зокрема, про чергове поповнення обмінного фонду, що, як наголосив президент, є надзвичайно важливим для посилення українських позицій у процесах обміну.

“Друге – підготовка шкіл до навчального року. Доповіді премʼєр-міністра Шмигаля, міністра внутрішніх справ Клименка міністра освіти і науки Лісового. Безпекові питання, а також аналіз щодо будівництва укриттів. Уряд має усвідомлювати й персональну відповідальність за підготовку шкіл з погляду енергетичних викликів”, – зазначив Зеленський.

Третій пункт порядку денного – енергетика. Учасники Ставки обговорювали питання ліквідації наслідків російських ударів та аналіз деяких питань щодо будівництва захисних споруд.

“Ключове завдання – максимально можливе посилення роботи за кожним із цих трьох напрямів”, – наголосив глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ