Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зеленський зустрівся з угорською громадою на Закарпатті

Під час робочої поїздки у Закарпатську область, президент Володимир Зеленський у місті Берегове зустрівся з угорською громадою та відзначив державними нагородами воїнів.

Про це йдеться на сайті Офісу Президента України.

Глава держави наголосив, що зустріч у такому форматі з представниками угорської громади України відбувається вперше. Президент нагадав, що триває робота над Українською доктриною – фундаментальним документом, який окреслить ключові напрями трансформації нашої держави.

"Це і є повоєнна трансформація. Українська доктрина охоплюватиме абсолютно кожну сферу життя держави, кожен пріоритет українського суспільства", – додав Володимир Зеленський.
Він зауважив, що представив ключові напрями Української доктрини у зверненні до Верховної Ради з нагоди Дня Конституції.

Глава держави наголосив: він розраховує на участь кожної спільноти й громади у підготовці цієї доктрини.

"Усі ми – громадяни України: і етнічні угорці, і етнічні українці, і всі інші наші національні спільноти. Всі ми захищаємо нашу державу, усі ми допомагаємо нашим воїнам, усім нашим героям", – сказав він.
Володимир Зеленський подякував за уважне ставлення до переселенців, які тимчасово проживають на Закарпатті. Він заслухав доповідь керівника обласної військової адміністрації Віктора Микити та сказав, що задоволений нею.

"Я вдячний вам і всьому Закарпаттю за поважне та дбайливе ставлення до переселенців. Я заслухав доповідь керівника ОВА і дуже задоволений цією доповіддю. Знаю, скільки всього ви зробили для людей – це викликає повагу. Дуже вдячний, що ви так приймали всіх наших людей", – зазначив Президент.
Гарант зустрівся також із військовослужбовцями 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних Сил України та 101-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління "Захід" Сил територіальної оборони, яких нагородив державними нагородами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ