Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вчора жіноча футзальна збірна України перемогла у Словаччини

Вчора, 7 грудня, відбувся матч з футзалу між жіночими збірними України та Словаччини. Про це інформують у прес-службі Асоціації футзалу Львівщини.
Жіноча футзальна збірна України перемогла у Словаччини

Підопічні Олега Шайтанова тричі вразили володіння опонентів, зберігши свої ворота на замку.

Обидва суперники почали створювати небезпечні моменти вже з перших хвилин. Вже до 4-ої хвилини пильність воротаря гостей перевірили Юлія Дударчук, Анна Шульга та Ірина Дубицька. Втім, їхні удари пройшли повз ворота. Нагоду на початку матчу мали і гості. На цей раз не обійшлося без вдалих дій кіпера і Олена Цикаленко зуміла впоратися з цим пострілом.

На 9-ій хвилині після небезпечної атаки збірної Словаччини порожні ворота нашої збірної в яскравому стрибку врятувала Анна Шульга, а ще за 120 секунд єдиній легіонерці у складі нашої збірної вдалося вивести «жовто-синіх» вперед. За хвилину подвоювати перевагу нашої команди могла Сніжана Воловенко, однак, після пасу Альони Кирильчук вона не зуміла вдало підставити ногу, аби переправити м'яч у порожні ворота. Дві нагоди мала у своєму розпорядженні і Юлія Форсюк. Втім, спочатку з її ударом впоралася кіпер гостей, а потім ворота словачок врятувала поперечина.

На 14-ій хвилині гості мали нагоду відновити статус-кво. Втім, на останньому рубежі вкотре чудово себе проявила Цикаленко. Втім, і господарі паркету мали шанс, аби вкотре збільшити власний гандикап. Шульга перехопила м'яч біля воріт суперника, але двічі з надзвичайно вигідних позицій не змогла переграти Чернікову.

На початку другої половини команді Олега Шайтанова вдався доволі швидкий гол. Після прострілу Сніжани Воловенко м'яч у свої ворота зрізала захисник словацької збірної Зіта Банікова. Після цього куди більше нагод, аби забити третій м'яч мали саме українки. Однак, Дударчук, Шульга та Шаповал свої нагоди нереалізували.

Двічі намагалися вразити володіння українок і їхні опонентки, але обидва раза м'яч так само пролетів повз площину володінь Цикаленко. А вже на останніх секундах наша команда зуміла відзначитися втретє. Заключний гол у зустрічі на рахунку Олени Павленко. Тож, 3:0 – яскрава перемога нашої збірної.

Україна – Словаччина – 3:0 (1:0)
Голи: Шульга (11), Павленко (40) – Банікова (25, АГ)

Україна: Цикаленко, Воловенко, Кліпаченко, Дубицька, Кирильчук, Сидоренко, Павленко, Майбородіна, Шевченко, Шаповал, Дударчук, Титова, Шульга, Форсюк, Сагайдачна

Словаччина: Чернікова, Сматанова, Банікова, Вієренкова, Валова – Нагьова, Обеткова, Комлодьова, Мацкова, Яценкова

Нагадаємо, що повторна зустріч між збірними України та Словаччини відбудеться вже завтра. Початок о 14:30.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ