Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча команда київського університету Драгоманова – срібний призер чемпіонату Європи серед ЗВО

У хорватському місті Спліт впродовж 18-26 липня відбувався чемпіонат Європи з футзалу серед закладів вищої освіти.
Світлина: АФУ

Феєрично у змаганнях виступила жіноча команда УДУ ім. Драгоманова, яка першої поразки на турнірі зазнала лише у фіналі. Про це повідомили в пресслужбі Асоціації футзалу Львівщини.

Свій тріумфальний шлях українки розпочали із протистоянь групи “C”. Наші дівчата спершу переконливо обіграли представниць Загребського університету (Хорватія) – 2:0, а потім каменя на камені не залишили від футзалісток Університету Коімбри (Португалія) – 7:1.

У плей-оф суперники “драгоманівок” були потужнішими, але результати продовжували приємно вражати. У чвертьфіналі українські гравчині переграли команду Університету Тампере (Фінляндія) – 5:2, а півфінал узагалі став легкою прогулянкою. Колектив УДУ ім. Драгоманова проїхався по суперницях із Лісабонського університету (Португалія) – 6:0.

У фіналі чемпіонату Європи на нас чекав дуже серйозний суперник. Університет Короля Хуана Карлоса (Іспанія) – переможець Європейських Університетських Ігор-2022. Власне тому, завдання для українок було неймовірно складним. Попри якісну перевагу іспанок, наші дівчата все ж змогли нав’язати опоненткам гідну конкуренцію. Підсумковий рахунок зустрічі – 8:4. По завершенню змагань представниці УДУ ім. Драгоманова отримали заслужені “срібні” нагороди.

Варто відзначити, що до цього “драгоманівки” вже здобували медалі відповідної першості. Сталося це у 2019 році, коли наші дівчата стали “бронзовими”. Тепер досягнення перевершено.

Вітаємо усіх причетних із цим приголомшливим результатом!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ