Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча збірна України з футзалу вийшла до фіналу чотирьох

На Боско-Арені завершилися матчі відбору що жіночого футзального Євро, завершальний етап якого відбудеться у 2022 році. Про це інформує Управління спорту Львова.
фото - пресслужба Управління спорту Львова

На новій львівській арені, окрім синьо-жовтих, боротьбу вели збірні Чехії, Бельгії та Фінляндії. В перший день українки здобули перемогу над представницями Чехії у непростому матчі. Фінальний рахунок – 5:4. Далі була впевнена перемога 7:0 над Бельгією.

А у неділю відбувся вирішальний матч з Фінляндією, яка теж мала 6 очок в активі після двох турів.

Синьо-жовті виявилися сильнішими: 4:1. Саме українки потрапляють до фіналу чотирьох Євро-2022.

"Ми доклали неймовірних зусиль, щоб змагання пройшли максимально комфортно, як під час навчально-тренувального збору, так і під час турніру. Особливу увагу необхідно було приділити заходам безпеки в умовах коронавірусної пандемії.

Зазначу, що Львівщина приємно здивувала гостей новим спортивним комплексом. Хочу подякувати “Боско-Арена”, що забезпечили наших спортсменок всіма належними умовами, адже тут вони грали основний раунд кваліфікації Євро-2022. І це безперечно можна назвати перемогою, адже жіноча збірна України змогла здобути путівку на Євро, де два роки тому наші посіли четверте місце, що теж було непоганим результатом, однак зараз можна чітко побачити, що вони не гаяли часу і стали набагато професійнішими. 

Хоча відбірковий турнір збірна пройшла дуже добре, з трьома перемогами і максимумом очок (їх було дев'ять, - ред.) вони не розслабились і в результаті показали шалений результат. Наша Анна Шульга відкрила рахунок потужним ударом у грі з Фінляндією, а згодом дівчата забили ще три. Так що збірна продовжує тренуватись і скоро можете побачити їх на турнірі з фіналістами Євро-2022: Португалією, Іспанією та Росією", - повідомив в коментарі Гал-інфо президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ