Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Жінок Львівщини навчали правил створення власного бізнесу

На Львівщині для жінок організували захід, присвячений питанням створення власного бізнесу, під назвою "Жінки можуть".
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Тренінг організувала ГО «Осоння» за фінансової підтримки департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Учасницям розповіли, як правильно і для чого писати бізнесплан, рекламувати власний бренд, як навчитись розподіляти час між роботою і відпочинком. Кожна з жінок пішла з навчання з власно зробленою мандалою зі спецій - ресурсний майстер-клас від організаторів заходу.  Крім того, учасниці обговорили питання жіночого лідерства, стилю в діловому житті, навчилися складати резюме та дізналися про правила поводження на інтерв’ю.

Важливо, що захід згуртував жінок, які постраждали від домашнього насильства та/або опинилися в складних життєвих обставинах, тобто тих, хто готовий вчитися, розвиватися, отримувати новий досвід, брати відповідальність за себе та своїх дітей та змінювати своє життя в цілому.

«Переконана, що такі тренінги - дуже корисні та необхідні, вони спонукають жінок діяти і розвиватися. Крім того, на таких зустрічах жінки мають можливість отримати одна від одної певний досвід, мотивацію», - зазначила начальниця управління з питань сімейної політики та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення департаменту соціального захисту населення Уляна Дорош.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ