Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жириновський вимагає заборонити «Іронію долі»

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський запропонував депутатам повернутися до обговорення питання про заборону показу сцен куріння і розпивання алкогольних напоїв у російських фільмах і запропонував заборонити показувати комедію «Іронія долі».

«Боротьба з алкоголем і тютюнопалінням... Всі фільми - всі курять, всі п'ють, особливо в новорічний період. Припинити треба показувати... Ну, що ця «Іронія долі»? Де ви бачили, щоб напилися і полетіли в інше місто?

Це ж нісенітниця, вигадали все, квартиру не може визначити, та ж сама квартира, той же ключ і навіть обстановка... А запахи там теж такі ж? Це ж розраховані на ідіота фільми. Прибрати цей фільм - «Іронія долі», - сказав Жириновський на засіданні Держдуми РФ при обговоренні законопроектної діяльності палати на майбутню весняну сесію.

Він зазначив, що в нових фільмах знову будуть показувати п'яних людей: «Діди Морози п'яні, снігуроньки п'яні, поліція п'яна, водії були п'яні, а потім дивуємося відношенню до нашої країни».

Також він висловив невдоволення тим, що в даний час у фільмах всі курять.

За його словами, раніше в кінофільмах курили один-два персонажі.

Раніше політик зажадав від однопартійців займатися сексом не частіше одного разу в квартал, так як, на думку Жириновського, здоровий спосіб життя неможливий без утримання від статевих надмірностей.

ICTV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ