Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Злочинці обікрали шістьох пасажирів поїзда "Львів - Солотвино"

Упродовж доби жертвами злодіїв стало шість пасажирів поїзда "Львів - Солотвино", повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Так, 10 квітня до Залізничного відділу поліції Львова поступило шість заяв про викрадення майна в пасажирів поїзда сполученням «Львів – Солотвино».

У 22-річного жителя Жовківського району з купе викрали планшет "ASUS" вартістю 3000 гривень.

Жертвою злодіїв стала  і 19-річна жителька Закарпатської області в якої з сумочки викрали мобільний телефон «Хайвей» вартістю 2700 гривень.

З кишені куртки 23-річного львів’янина викрали  мобільний телефон «НТС» вартістю 2400 гривень.

Постраждали від злодіїв і троє 14-річних львів’ян, які позбулися мобільних телефонів "LG" вартістю  4 500 гривень, "Бравіс" вартістю 2000 гривень та «Самсунг Гелексі" вартістю 1000 гривень.

За фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Правоохоронці застерігають: документи, цінні речі не слід залишати без нагляду, навіть якщо ви відлучаєтесь на кілька хвилин.

Працівники поліції радять громадянам бути максимально уважними з моменту прибуття на вокзал, ретельно стежити за своїми особистими речами, не зловживати спиртним. Перебуваючи у вагоні, слід обов'язково закривати на ніч двері в купе на запобіжник, а найбільш цінні речі покласти під низ, а не на видному місці.

У разі виникнення будь-якої події пасажири можуть звернутися до провідника, той зв'язується з начальником поїзда, який, у свою чергу, оперативно повідомляє про інцидент поліцію. І чим швидше пасажир звернеться до правоохоронців, наприклад, з приводу скоєння злочину, тим більша вірогідність його розкриття «по гарячих слідах».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ