Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Змінено порядок постачання природного газу для споживачів Львівщини

У січні разом із рахунками за природний газ споживачі Львівської області отримають заяву-приєднання до типового договору на постачання блакитного палива. Нова форма документу із 1 грудня 2015 року затверджена Національною комісією, яка регулює сфери енергетики та ком послуг та діє на території усієї країни.

Головна особливість нового Типового договору – те, що він є публічним. Тобто процедура його укладання спрощена та не вимагає від споживача зайвих зусиль: надання великої кількості документів, підписання його у двох екземплярах чи довгих очікувань в черзі. У встановленому порядку споживачу скеровується лише заява-приєднання до умов договору постачання природного газу. Якщо зауваження до персональних даних та змісту заяви відсутні, побутовим споживачам необхідно підписати її в декількох місцях та повернути газопостачальній компанії – надіслати поштою, залишити у центрах обслуговування споживачів, або передати контролеру під час його візиту.

Споживачам також не потрібно хвилюватися про терміни підписання заяви-приєднання. Передати підписаний документ газопостачальному підприємству можна впродовж наступних кількох місяців. Аналогічна процедура передбачається і щодо підписання заяви-приєднання до умов договору розподілу.

З умовами договору споживачі можуть ознайомитися на офіційному сайті підприємства – lvgasbut.104.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ