Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Знову дрони: Австралія ввела санкції проти Ірану через постачання БПЛА до росії

Уряд Австралії запровадив санкції проти іранського підприємства, що виробляє та постачає дрони до росії.

Про це йдеться у повідомленні МЗС Австралії.

Як зазначили у відомстві, рф використовувала безпілотники іранського виробництва для завдання ударів по українських громадянах та цивільній інфраструктурі.

"Австралія приєднується до партнерів, щоб запровадити додаткові цільові фінансові санкції та заборону на поїздки щодо 13 іранських громадян, а також цільові фінансові санкції щодо однієї організації, що займається виробництвом та постачанням дронів до росії", — йдеться у повідомленні.

Австралія також запровадила санкції та заборони на поїздки за актом Магнітського проти 14 осіб, а також цільові фінансові санкції щодо 14 іранських організацій "відповідальних за кричущі порушення та порушення прав людини в Ірані".

Під обмеження потрапили 4 співробітники "поліції моралі", які несуть відповідальність за арешт, затримання та жорстоке поводження з Махсою Аміні. Під санкції також потрапили високопосадовці правоохоронних органів, політичні та військові діячі, у тому числі представники Корпусу вартових ісламської революції, які брали участь у жорстокому придушенні протестів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ