Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Золоті постріли львів’ян

Дві золоті нагороди вибороли наші земляки на зимовому чемпіонаті України зі стрільби з пневматичної зброї, що завершився у Львівському спеціалізованому стрілецькому комплексі СКА.
До Львова на зимовий чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї приїхали всі найсильніші вітчизняні снайпери. Серед них чимало чемпіонів і призерів чемпіонатів світу, Європи і Олімпійських ігор. Змагання, за підсумками яких формувався склад національної збірної для участі в престижному міжнародному турнірі „Кубок Баварії” в Німеччині, проводилися в особистому і в командному заліках.
В особистому заліку серед жінок у вправі ПП-2 чемпіонкою України стала львів’янка Юлія Коростильова. У двох інших номерах програми турніру представниць слабкої статі перемогу святкували Наталка Кальниш (ГП-4) з Дніпропетровська та представниця Чернігова Галина Авраменко (ГП-11). А от землячка останньої, олімпійська чемпіонка Афін-2004 Олена Костевич задовольнилася лише перемогою в командному заліку.
Не залишилися львів’яни без „золота” і в змаганнях чоловіків: у вправі ПП-3 найвлучнішим виявився Олександр Петрів. Піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу пошани і наш колишній земляк, а нині представник АР Крим Артур Айвазян, який був найкращим у вправі ГП-6. Також успіху досяг і ще один кримчанин Владислав Прянішніков (ГП-12). Кращими в командному заліку стали одесити на чолі із знаним Вікторим Макаровим.
У загальнокомандному заліку серед 20-ти колективів першість здобула збірна Дніпропетської області, яка випередила представників Львівщини і Чернігівщини. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ