Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зріле подружжя чернівчан «розвело» банк на 60 тисяч доларів

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області в ході оперативно-розшукових заходів задокументували протиправну діяльність 49-річної чернівчанки. Як з'ясувалося, вона спільно з чоловіком «розвели» один із банків на 60 тис. доларів. Повідомив сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

 

Будучи головним бухгалтером на чотирьох підприємствах, що у жовтні-листопаді 2007 жінка підробила власну довідку про середню заробітну плату. Водночас тоді ж підробила довідки, за якими її 58-річний чоловік нібито працював на одному із підприємств на посаді заступника директора і його заробітна плата упродовж квітня-вересня 2007 року становила 11300 гривень. Далі чоловік використав фальшивки, виступаючи поручителем своєї дружини та уклав у листопаді 2007 року кредитний договір з одним із банків, відповідно до якого його дружина незаконно отримала в касі банку кредит на 60 000 доларів США, що за офіційним курсом НБУ станом на 8 листопада 2007 року становило 303 000 гривень, завдавши банківській установі збитки на зазначену суму.

 

За цим фактом стосовно 49-річної жительки обласного центру прокуратурою Першотравневого району міста Чернівці порушено кримінальну справу за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Стосовно 58-річного чернівчанина прокуратурою Першотравневого району міста Чернівці порушено кримінальну справу за ч.3 ст.358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Обрано міру запобіжного заходу - підписка про не виїзд.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ