Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Комендат більше не очолює ДПС у Львівській області

Як стало відомо Гал-інфо з власних джерел, напередодні був підписаний наказ про звільнення Ігоря Комендата з посади начальника Головного управління ДПС у Львівській області.

Сьогодні вже колишній керівник Головного управління ДПС у Львівській області розмістив на своїй Facebook-сторінці "ПостКабінетний" допис з відповідним фото.

"Честь маю! Слава Україні!", - зокрема зазначив Ігор Комендат.

Інформація про причини звільнення наразі відсутня.

Нагадаємо, Ігор Комендат був призначений керівником Головного управління ДПС у Львівській області відповідно до наказу Голови Державної податкової служби України від 24 червня 2020 року. Він народився 4 березня 1976 року у м. Костопіль Рівненської області. З вересня 2014 п’ять років поспіль був керівником Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області. До того також працював в податковій системі.

Свого часу Комендат був керівником Тернопільської обласної федерації баскетболу, засновником баскетбольного клубу «Тернопіль» та тернопільської обласної громадської організації «Яхт-клуб».

Як зазначало видання Леополіс, після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського Ігоря Комендата називали кандидатом на пост голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Хоча він сам цю інформацію спростовував і більше того: подав у відставку з поста очільника фіскальної служби Тернопільщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ