Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

З’явилось відео, як активісти викрили діяльність борделю

В Мережі опублікували відео того, як активісти ряду громадських організацій провели рейд у клубі «Білий какаду». Попри начебто закриття борделю правоохоронними органами, він продовжує діяти.

Активісти громадських організацій «Самооборона майдану», «Варта 700», «Рабів до раю не пускають», «Економічний бойкотний рух» та інших відвідали клуб «Білий какаду». Відео рейду було опубліковано вчора, 7 листопада. Сам рейд відбувся у п`ятницю, 4 листопада.

«Отож заходимо в нічний клуб «Какаду», так-так, саме той, щодо якого браво рапортували про закриття, щоб просто попити каву. А там таке! Більшість дівчат з вигляду були неповнолітні, алкоголь був невідомого походження, припускаю, що не тільки алкоголь, велика кількість душових і, вибачте, «траходромів» була, мабуть, для прийому їжі. Викликали поліцію, вони, у свою чергу, – СОГ, написали заяву, багато було дивного в роботі СОГ. Та все ж справа щодо клубів перебуває в ГУНП Львівської області, я вірю, що це не кришування, правда? І всі-всі борделі у Львові закриють. А ми допоможемо», –написав на своїй сторінці Іван Спринський, голова ГО «Рабів до раю не пускають».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ