Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

З'явилось відео, як на Львівщині горів туристичний автобус

20 жовтня пізно ввечері група туристів поверталась до Львова з Карпат. Проте на автодорозі Самбір-Львів на території села Оброшине автобус Neoplan загорівся. Про це сьогодні, 21 жовтня, повідомила речниця ДСНС у Львівській області Юлія Хилько.

Повідомлення про пожежу надійшло о 21.53 год. Як з'ясували рятувальники, вогнем було знищено моторний відсік, задні фари, бампер та салон автобуса на площі 8 кв. м. Пожежу локалізовано о 22.20 год, ліквідовано о 22.24 год. На місці події було скеровано 25 ДПРЧ м. Пустомити у складі п'ятьох чоловік особового складу та один  спецавтомобіль.

На момент займання у салоні автобуса перебувало 44 пасажири - потерпілих внаслідок пожежі немає.

Інформацію Гал-інфо підтвердив родич потерпілої львів‘янин Володимир Бєглов на свої сторінці у Фейсбуці. 

"Різні дрібниці в локальному туристичному бізнесі можна стерпіти. Але автобус, який віз на екскурсію близько 50 людей, варто перевіряти. Щойно, повертаючись з екскурсії до Ужанських купель, повністю згорів великий автобус, у якому їхала моя мама. Гальмівні колодки смерділи ще вранці. Пожежа відбулася в районі Ставчан. У деяких людей згоріли документи. На щастя, всі живі", - написав Володимир Бєглов.

Також, як повідомив працівник поліції Ігор Зінкевич, коли автобус загорівся, люди встигли зорієнтуватись і вчасно вибігти з автобуса  Пасажири повідомили, що поверталися до Львова з відпочинку у Карпатах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ