Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зимові ялинки догнали порушника - лісничий постане перед судом

За продаж деревини поза бухгалтерським обліком – лісничий постане перед судом. Про це Га-інфо повідомили в прес-службі ДБР.

Скеровано до суду обвинувальний акт відносно лісничого державного підприємства "Солотвинське лісове господраство". Він обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст.368 Кримінального Кодексу України).

Досудове розслідування у  кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2019 року обвинувачений одержав від громадянина 10 000 гривень неправомірної вигоди за відчуження дерев (ялинок) поза бухгалтерським обліком державного підприємства.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Івано-Франківської області. Оперативний супровід – Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ