Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Британський мандрівник Фред Фінн: Українці дуже недооцінюють себе

1/3
Рекордсмен Книги рекордів Гіннеса Фред Фінн стверджує, що Львів - одне з його найулюбленіших міст. Про це він розповів під час сніданку з львівськими журналістами.

"Львів – одне з моїх улюблених міст. Воно уже в Європі. Українці дуже себе недооцінюють, постійно порівнюють себе з європейцями. Натомість, багато речей в Україні навіть кращі, ніж у Старій Європі", - розповів Фред Фінн.

У Львові мандрівник вже в четверте. Останього разу він приїздив сюди в 2012 році на Різдво. Натомість оселився Фред Фінн в Комсомольску, одружившись з українкою. Свого часу він був другом "Євро 2012" та послом "Міжнародних авіаліній України".

Зазначимо, що Фред Фінн у 1983 році потрапив до Книги рекордів Гіннеса як "пасажир, котрий пролетів найбільшу кількість кілометрів". За своє життя він подолав 24 млн кілометрів та побував у понад 140 країнах світу. Британець 718 разів літав надзвуковим літаком Конкорд, в тому числі у його перший та останній рейс. Під час своїх авіаподорожей він тричі потрапляв в критичні ситуації, одна з котрих – захоплення літака терористами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ