Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Буревій "приніс" Сокільникам новий Народний дім

Сьогодні, 7 червня, на своєму позачерговому засіданні уряд виділив 10 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків буревію на Львівщині минулого четверга, 3 червня. З них 7 млн виділено Львову, 3 мільйони – селу Сокільники. Про це сьогодні, 7 червня, під час візиту на Львівщину повідомив міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич.

За його словами, частину грошей витратять на компенсацію збитків, що знавали домогосподарства, решта буде витрачено на відновлення народного дому в Сокіольниках. Скоріше за все, зазначив Шуфрич, народний дім буде побудовано з нуля.

Також Нестор Шуфрич повідомив, що станом на сьогодні наслідки буревію ліквідовані.

Міністр подякував за оперативні дії з відновлення електропостачання та водопостачання Львова Міненерго, МінЖКГ, комунальним службам Львова та ГУ МНСУ у Львівській області.

За словами Шуфрича, ситуація з буревієм на Львівщині була під особистим контролем Президента Януковича. Останню доповідь щодо ситуації у Львові Нестор Шуфрич, за його словами, зробив президенту у четвер після півночі.

Нестор Шуфрич також наголосив, що минулого четверга була реальна загроза, що Львів залишиться без електроенергії то водопостачання на 1 добу.

Перший заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків повідомив, що голова Львівської ОДА Василь Горбаль підписав розпорядження про виділення 163 тисяч гривень на відновлення 39 домогосподарств, що постраждали внаслідок буревію. Максимальна сума компенсації становитиме 10 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ