Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Фото для фронту. Львів'янки сфотографувались для військових в зоні АТО

Львів’янки вирішили підтримати військовослужбовців, які беруть участь у АТО на Донбасі та висловити їм свою вдячність за подвиги. Дівчата взяли участь у мистецькому проекті-фотосесії, яку реалізували відомі львівські фотокореспонденти.

Ініціатором такої акції, яку підтримали в Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, виступили журналісти АІ «Гал-інфо». В соціальній мережі «Фейсбук» вони запропонували дівчатам взяти участь у фотосесії, яка стала справжнім мистецьким проектом.

Участь у цьому проекті взяло близько 15 дівчат, значна частина із них – журналістки та радіо-ведучі найпопулярнішого у Львові радіо "Львівська Хвиля".

Фотосесія відбулася 10 липня. Вирішити організаційні питання із наданням студії для проведення фотосету допоміг журналіст Антін Борковський. Для такої благородної мети на волонтерських засадах працювали одні із найкращих львівських фотографів – Сергій Бобра (фотокор «Гал-інфо»), Мирослав Пархомик (фотокор «Захід.Нет»), Мирослава Іваник (журналіст та фотограф «Львівської газети»).

Організатори особливо вдячні професійному візажисту Наталі Пустовойт, яка протягом трьох годин зйомки, на волонтерських засадах, без перерви займалася макіяжем моделей.

Процес виготовлення листівок відбувався у кілька етапів. Після проведення фотозйомки фотографи відібрали найкращі фото, після чого розробили дизайн самої листівки.

З поліграфією допомогла Літературна агенція «Піраміда», яка безкоштовно погодилась надрукувати 15 тис листівок. Також «Піраміда» передасть в зону АТО близько сотні книг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ