Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фундамент стадіону до Євро-2012 закладуть до кінця травня (фото)

До травня 2009 року планується завершення укладання фундаменту стадіону до Євро-2012. Про це сьогодні під час брифінгу розповів керівник львівської філії фірми "Азовінтекс" Ігор Сємьонов.
„Ми вже завершуємо фундамент з північного боку, частково зроблено фундамент з північного та східного боку, їх ми плануємо завершити до кінця цього місяця. Також ми вже завершуємо роботи на західній стороні, де мають розміститися усі приміщення інфраструктури”, - розповів Ігор Сємьонов.
Зараз на будівництві стадіону задіяно 70 одиниць техніки та 150 робітників, більшість яких, за словами керівництва „Азовінтексу”, львів’яни. „Будівництво стадіону йде згідно з термінів, ми не можемо випереджати плани, але і не відстаємо від них”, - прокоментував стан робіт Сємьонов.
Як розповів директор департаменту "Євро-2012" Олег Засадний, Львів не відстає від інших міст, зокрема польських, а іноді і випереджає. „В польських містах будівництво стадіону зараз на стадії тендерів. Ми не можемо порівнювати Львів з Дніпропетровськом чи Донецьком, там будівництво стадіону почалося ще п’ять років тому, але до початку 2011 року стадіон буде готовий”, - прокоментував Олег Засадний. За його словами, Львів вже підготував звіт до візиту Президента UEFA Мішеля Платіні, який прибуде до Києва 13 квітня.



























Підготувала Ірина ЗНАСЬ
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ