Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Гройсман запропонував податкову амністію

1/2
Володимир Гройсман на своїй Facebook сторінці запропонував податкову амністію для підприємств, які працювали під час правління Януковича.

"Сьогодні запропонував представникам бізнесу, які входять до Європейської бізнес асоціації, залучитися до процесу опрацювання коаліційної угоди. Ніхто краще, аніж самий бізнес, не зможе відкорегувати податковий аспект угоди і плани щодо податкової реформи.

Під час півторагодинної зустрічі з членами асоціації ми обговорили чимало питань, зокрема – податкової амністії. Я переконаний, що для підприємств, які працювали під час правління Януковича, необхідно її зробити – адже бізнес, який намагався розвиватися в диких, абсолютно бандитських умовах, фактично був вимушений уходити в сферу ухилення від податків та хабарництва.

Податкова система має бути зрозумілою і не повинна ревізуватися щорічно. Необхідно розробити правила гри щонайменше на 5 років і накласти мораторій на зміну цих правил. Систему “гачка”, на якій тримали ледь не весь бізнес країни, необхідно зняти.", - Volodymyr Groysman

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ