Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Губернатор Львівщини відвідав райони, котрі постраждали внаслідок липневої повені

Вчора, 29 жовтня, губернатор Львівщини Микола Кміть відвідав райони, котрі постраждали внаслідок повені 23-27 липня 2008 р.
Першим Микола Кміть відвідав місто Борислав, в якому ведеться реконструкція та ремонт готелю під житло для постійного місця проживання сімей, що втратили домівки внаслідок повені. Як зазначив Микола Кміть, до 15 листопада в будинку поселять 12 сімей.










Микола Кміть взяв під контроль ремонт дитячого садка для дітей, батьки яких хворіють туберкульозом. Наразі не відомо, коли в ньому поселять дітей через те, що ремонтні роботи затягнулися.









У місті Новий Калинів губернатор вручив документи на трикімнатну квартиру родині з села Кружики Самбірського району, котра постраждала внаслідок повені і підпала під першу категорію постраждалих.






Також у Самбірському районі Микола Кміть перевіряв, як ведуться ремонтні роботи мосту на дорозі Самбір-Львів. Під час перевірки зазначив, що ремонтні роботи проводяться дуже якісно.















Микола Кміть також відвідав школу та садок, ремонт яких був нещодавно завершений, та відвідав завод по виробництву біопалива.














Підготувала Оксана МИРУТЕНКО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ