Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Капітана міліції Надію Андрухів відправили на лікування за кордон

Увечері 17 липня Надію Андрухів, капітана міліції, котра отримала важкі поранення під час вибуху 14 липня на опорному пункті міліції у Шевченківському районі Львова, у супроводі ізраїльських лікарів відправили на лікування за кордон. Повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Про те, що Надія лікуватиметься у Ізраїлі, 17 липня повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час робочої поїздки на Львівщину. Відвідуючи поранених міліціонерів у лікарні, міністр пообіцяв мамі Надії Андрухів, що її доньку негайно доставлять у ізраїльську клініку, як тільки будуть готові необхідні документи.

Вже ввечері того ж дня у супроводі бригади ізраїльських медиків, котрі спеціально прибули в Україну за пораненою, Надію було доставлено у Львівський міжнародний аеропорт імені Данила Галицького, звідки спеціальним рейсом вона вилетіла в аеропорт Бен Гуріон. Очікується, що вже у неділю поранену доставлять у клініку.

Також Арсен Аваков запевнив, що держава не залишить без опіки сина Надії Андрухів, котрий страждає на ДЦП та є інвалідом. Хлопчик буде відправлений в один з кращих українських лікувально-оздоровчих закладів, де перебуватиме стільки, скільки буде необхідно для реабілітації.

Нагадаємо, 14 липня у Шевченківському районі Львова сталось два вибухи на опорних пунктах міліції, під час яких поранення отримали дільничні інспектори – 31-річна капітан міліції Надія Андрухів та 24-річний лейтенант міліції Роман Личак. Від складних операцій, лікарі видалили пораненій частину кишківника, селезінку та ампутували ногу. 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ