Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські «Леви» у Новояворівську мінімально поступились київському «Соколу»

Зовсім нещодавно, 25 грудня, хокейний клуб «Леви» призупинив свою участь у Професійній Хокейній Лізі через невиправдану паузу у чемпіонаті, котра спровокувала напруження у колективі команди. Зі свого боку керівництво клубу запевнило, що намагалося максимально послідовно виконувати усі вимоги ПХЛ. Однак, у зв’язку з невизначеністю подальших планів Професійної Хокейної Ліги, порушенням регламенту чемпіонату, було прийнято рішення розпустити гравців на канікули.

Втім, третього січня команда зібралася у повному складі й розпочала підготовку до матчу проти харківського «Динамо». Як прокоментував Михайло Чеканцев, спортивний директор клубу: «Якщо ми 3 січня збирається у повному складі, значить, питання вдалося вирішити. Був емоційний порив, але домовилися. У будь-якому випадку «Леви» — єдиний клуб у Західній Україні, і ми зробимо все, щоб він розвивався».

Перший поєдинок після тривалої паузи львівські «Леви» провели 9 січня, зігравши внічию з харківським «Динамо» - 4:4, однак в серії булітів майстернішими виявилися харків’яни. Наступного дня на домашній арені, «Леви» сподівалися набрати очки і в матчі з київським «Компаньйоном-Нафтогаз». А вже 13 та 14 січня команда зійшлась в поєдинку з київським «Соколом», перший матч між котрими був насичений гострими моментами та завершився з рахунком 6:2 на користь львівської команди.

Вчора відбувся матч відповідь між київським «Соколом» та львівською хокейною командою «Леви». Під час невдалих двох перших періодів господарі пропустили чотири шайби. Однак останній період дав надію відігратися. Будучи у меншості, «Левам» вдалося відвоювати дві шайби. Перед завершенням третього періоду гравці іще раз вразили ворота київського «Соколу». Рахунок 3:4 на користь киян. Як прокоментували свою гру львівські хокеїсти, «нам не вистачило трьох хвилин аби вирвати перемогу у «Сокола»». В результаті, львівський клуб посів 6 місце у турнірній таблиці. В його скарбничці 33 очки після 27 зіграних матчів.

Наступний матч відбудеться 18 січня у Білій церкві з командою «Білий Барс».

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ