Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівські школярі закликають зберегти життя ялинці

Сьогодні у Львові біля Ратуші проходить екологічна акція «Збережемо життя ялинці». Діти із львівських шкіл представляють альтернативні варіанти прикрас помешкання до Різдвяних свят. У кожній школі міста було організовано конкурси різдвяних композицій, переможці яких сьогодні представляють свої роботи на виставці-огляді. Це і різні варіанти ялинок, і вертепи, і декоративні композиції.

 Як повідомив сьогодні під час брифінгу в.о. начальника управління екології та благоустрою ЛМР Михайло Казимир, метою проведення цієї акції є навчити дітей берегти природу, виховати в них відчуття відповідальності за навколишнє середовище.

Сьогодні визначать переможців конкурсу, які будуть нагороджені дипломами управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР. Михайло Казимир зазначив, що наступного року планується нагородження дітей подарунками або преміями.

До речі, роботи оцінюватимуться за кількома номінаціями: краща різдвяна композиція, краща новорічна композиція, оригінальне використання природного / штучного матеріалу в композиціях та оригінальність виконання композиції. Переможців оголосять завтра.

Слід зазначити, що така акція проводиться щорічно вже в шістнадцятий раз. «Така виставка привертає увагу людей і змушує замислюватися над потребою зберегти життя ялинкам», - зазначив директор Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович.

 

Підготувала Наталія КУЗЬО 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ