Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою: загинуло 5 осіб (оновлено)

1/2
У Бродівському районі Львівської області сьогодні, 18 січня, близько 11.20, на об’їзній дорозі міста Броди пасажирський рейсовий автобус, який слідував за маршрутом „Тернопіль-Червоноград”, скоїв зіткнення з вантажним автомобілем „Рено”. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, за попередніми даними, загинуло четверо людей.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Управління ДАІ у Львівській області, „на даний час відомо про четверо загиблих”.

Наразі немає інформації про те, скільки осіб травмовано та хто став жертвою смертельного ДТП – люди, які перебували в автобусі чи вантажівці.

Згодом прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомила, що ДТП сталася об 11:10 18 січня на автошляху "Київ-Чоп", поблизу м. Броди: зіткнулися рейсовий автобус "ПАЗ", що перевозив близько 30 пасажирів, і вантажний автомобіль "RENAULT".

Внаслідок дорожньо-транспортної події загинуло 5 осіб (3 пасажири на місці події, водій автобусу по дорозі в лікарню, ще одна жінка від отриманих травм померла у лікарні).

Станом на 15.00 в Бродівську ЦРЛ звернулося 22 особи, з яких 12 госпіталізовано.

За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.

На місці події працювала оперативна група Головного територіального управління МНС в Львівській області

Пожежно-рятувальним підрозділом здійснено відключення акумуляторної батареї в автобусі та створено пінну подушку для недопущення займання пролитого палива.

За попередніми даними відомо, що водій автобуса, рухаючись за маршрутом «Тернопіль-Червоноград», грубо порушив Правила дорожнього руху. Виїжджаючи з другорядної на головну дорогу, він не надав переваги в русі вантажному автомобілю, внаслідок чого відбулося зіткнення.

За фактом ДТП розпочато досудове слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ