Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Олег Сало провів апаратну на найбільшій футбольній арені Західної України. Фото

Cьогодні, 14 лютого, голова Львівської ОДА Олег Сало провів розширену апаратну нараду на стадіоні Арена Львів. На нараді був присутній представник Андміністрації Президента Віктор Ткаченко. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Як зазначив Олег Сало, представник АП бере участь в нараді в рамках візитів  областями Західної України.

Згодом прес-служба Львівської ОДА повідомила, що у нараді  взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів міністерств та відомств, а також голи райдержадміністрацій.

"Основною метою наради став розгляд результатів роботи структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій з початку 2014 року, а також обговорення та формування основних завдань на найближчу перспективу. Зазначимо, що участь в обговоренні також взяв головний консультант – інспектор головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Віктор Ткаченко.

Директори департаментів доповіли про роботу підзвітних служб та галузей, зокрема про стан справ у сфері освіти та науки, охорони здоров¢я, культури, фінансів, житлово-комунального господарства, агропромислового розвитку та соціального захисту. Також учасники наради розглянули й поточні завдання облдержадміністрації.

Очільник Львівщини закликав керівників профільних структурних підрозділів серйозно поставитись до виконання завдань у першому півріччі 2014 року та доручив до кінця місяця переглянути та напрацювати детальний план дій у підзвітних галузях".

Фото – Павло Паламарчук, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ