Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Помічники Святого Миколая сьогодні розноситимуть подарунки

Сьогодні на Фабриці святого Миколая завершують пакувати подарунки і почнуть розносити їх за адресами потребуючих дітей. МГО „Академія Української молоді” спільно з навчальними закладами та спільнотами вже восьмий рік поспіль проводить благочинну акцію „Миколай про тебе не забуде”.
Цього року фабрика Миколая розмістилася за адресою вул. Остроградських 1. Саме сюди благодійники могли приносити подарунки для потребуючих дітей - книжки, канцтовари, іграшки, одяг та солодощі. Як зазначають волонтери, часом люди приносять не тільки подарунки, а й нові адреси потребуючих дітей. Їх заносять у комп’ютерну базу та перевіряють. Загалом цього року помічники святого Миколая мають побувати за 3200 адресами. Кажуть, що подарунків не бракує, бо якщо цього року поменшало фірм-спонсорів, то збільшилася підтримка людей. „Приходять прості люди і приносять те, що можуть”, - зазначають волонтери. Наразі залишилося спакувати ще 500 подарунків. У пакунку для кожної дитини має бути книжка або журнал, олівці або фломастери, іграшка, солодощі, мило, шампунь. На пакет наклеюють адресу та складають пакунки у мішок. Проте це не все, кожен пакунок має пройти контроль, і вже тоді його реєструють. Цього року ввели і нові позначення на конвертах, крім звичних адреси та статусу сім’ї на пакунку зазначатимуть інформацію про дитину (чи дітей, якщо у сім’ї їх кілька).
Допомагати Миколаєві цього року зголосилося 700 студентів та учнів. 550 з них 18 та 19 грудня розноситимуть подарунки за адресами, а 150 працюватимуть під час святкової акції у День святого Миколая в місті. 19 грудня з 16.00 до 19.00 вони роздаватимуть листівки та цукерки львів’янам.





























Підготувала Ірина Знась
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ