Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Культура

"Правий сектор" відкрив фотовиставку у Львові "Народжені Майданом – загартовані війною"

6 лютого, біля пам'ятника Шевченку активісти розмістили п'ятдесят світлин із життя «Правого сектора». Про це йдеться в прес-релізі.

Хронологія експозиції розпочинається подіями із Майдану – колиски «Правого сектора». 

«Я як очевидець і учасник тих подій, пам'ятаю як повибігали беркути і провели таку собі репетицію по блокуванні машини із озвучувальною апаратурою. Вже увечері сталося масове побоїще наших активістів, студентів, простих мирних людей. Це все відбувалося по-звірячому і стало своєрідним каталізатором того, що протест став масштабним. Нажаль, винних у смертях невинних людей досі не покарано, а ті судові процеси, які тривають, як на мене, безуспішні. Ми як організація революційна, будемо робити вся для того, аби ту сволоту дістати, аби вона понесла відповідальність і сиділа по тюрмах», - зазначив під час відкриття виставки командир 2-го зб ДУК «Правий сектор» Тарас «Хаммер».

Левова частка експонованих фотографій – зйомки із зони АТО, зокрема, із Пісків, Донецького аеропорту, тренувальної бази ДУК.

«Добровольчий Український Корпус воює не за посвідчення, не за статуси. Ми ведемо безкорисливу боротьбу проти кремлівських окупантів, які тероризують нашу землю. Я закликаю всіх чоловіків призовного віку записуватися в ряди ДУК, проходити бойовий вишкіл і відповідно, ставати разом з нами, пліч-о-пліч боронити рідну землю.  Разом ми вистоїмо і звернемо голову тій гідрі, яка вже не одне століття нас тероризує», - наголосив Тарас Хаммер.

Фотовиставка «Народжені Майданом – загартовані війною» стоятиме біля пам'ятника Шевченку ще два дні – у суботу та неділю. Потім вона помандрує по містах Львівщини.

Фото - Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ