Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Промоутером львівського боксера Андрія Котельника став Дон Кінг

Сьогодні, 25 травня, у Львові підписали угоду про співпрацю між промоутерською компанією «АК1» (Львів) та DonKingProductions (США). Відтак, промоутером боксера Андрія Котельника на 3 роки став знаний Дон Кінг. Про це повідомив сьогодні, 25 травня, під час прес-конференції Андрій Котельник.

За його словами, підписана угода передбачає співпрацю протягом трьох років. «В контракті передбачено не менше як два поєдинки в рік. Тобто за час нашої співпраці я проведу як мінімум 6 поєдинків. 7 серпня я проведу титульний бій проти Девона Александра. І якщо я стану чемпіоном, то потім можливо перейду в іншу вагову категорію. Я маю можливість стати першим українцем, який буде чемпіоном одразу у двох категоріях», - поділився Андрій Котельник.

«Андрій Котельник є тою ідеєю, для якої нині настав час, я впевнений в ньому, як в спортсмені. Можу сказати, що маленькі представники є гігантами боксу. В Андрія мене привабило те, що вже з перших хвилин нашого спілкування він мене запитав, чи приїду я до нього в рідне місто. Це дуже приємно, що він не ставить передусім власне «я», а на першому місці в нього команда, і він є справжнім патріотом Львова. За кілька проведених тут днів я можу сказати, що я вдячний Богу, що в мене з’явилась можливість тут побувати. І відтепер я приїжджатиму до Львова і не думатиму, що я буду тут робити, а передусім думатиму про те, що я можу зробити для такого чудового міста і його мешканців», – зазначив Дон Кінг.

Довідка.

Дон Кінг – був промоутером цілої низки видатних боксерів, зокрема Леннокса Льюїса та Евандера Холіфілда.

Андрій Котельник – відомий боксер. На любительському рингу провів 150 боїв, з них 135 виграв. Срібний призер Олімпійських ігор 2000 року. Переможець Кубка Європи 1999 року. 5-разовий чемпіон України.

Фото - Михайло Дашкович

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ