Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Свято Миру у Львові пройшло на ура, – Народний Контроль

Цієї неділі, 26 квітня, поблизу у Львові відбулося Свято Миру – це була забава для дітей та дорослих. Організатори дійства, Народна Самооборона Львівщини та «Громадський рух «Народний Контроль». Участь у дійстві взяло близько 400 людей.

Для гостей відбувся концерт за участі шкільних колективів пісні і танцю, ансамблю скрипалів школи-інтернат ім. С. Крушельницької, танцювального гурту «Буга-Буга», а також львів’янам продемонстрували святкову програму команди культурно-мистецького центру «Супутник». Особливою цікавинкою концерту був виступ переселенця з Криму Арслана, який репом читав вірші Шевченка.

Окрім концертно-розважальної програми, для дітей відбулись майстер-класи з плетіння віночків та ляльок-мотанок, за участі майстрині Тетяни Фургала та конкурси малюнків: «Неділя пройшла на ура! Було дуже багато дітей. Всім так сподобалось Свято Миру, що ми вирішили організувати літом ще більше, можливо, вже із спортивними естафетами та конкурсами. Спробуємо долучити ще більше волонтерів, які б хотіли подарувати дітям забаву усмішок».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ