Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові парад геїв закидали яйцями

На 16 травня у Львові був запланований парад сексменшин. Насправді ж сталося ось що. У визначений час - о 14.30 близько 15 осіб із символікою "веселки" (образ прихильності до одностатевих стосунків) юрмилися біля бернардинської стіни, не наважуючись вийти на площу Митну, на якій мав відбутися анонсований захід. Раптом з підземного переходу, що поруч, вибігли невідомі молодики і закидали учасників параду курячими яйцями. Згодом нападники спокійно пішли геть.

 Після цього гомофіли, з який рясно стікала  жовтково-білкова суміш, розтягнули плакати з написами "Всі рівні, всі різні", "День боротьби з гомофобією", "Кожен має право бути собою" та інше.

Далі - Через кілька хвилин після яєчного бомбардування - невідомий жбурнув  у маніфестантів саморобну петарду, котра вкрай налякала геїв те лесбіянок.

Одна з організаторів гей-параду, Ольга Сало, прокоментувала: "Ми хотіли показати, що потрібно любити одне одного, ми проти насильства, за рівність прав".

Днем раніше, під час прес-конференції,  керівник Гей-форуму України Святослав Шеремет заявив, що "геї хочуть мати ті ж самі права, що і подружжя гетеросексуалів", зокрема, право на шлюб та всиновлення дітей".

 Фото Андрія Мочурада.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ